Selecteer een pagina
Wil je Ammophila-Nieuws ontvangen

Lien Cornelissen   singer-songwriter

Ze schrijft Nederlandstalige en Engelstalige liedjes en verwerkt daarin haar eigen verwonderingen over mensen en dagelijkse ervaringen. Daarbij schuwt ze ongemakkelijkheden niet. Met spitsvondige, rake en diepgaande teksten weet ze haar publiek te raken en een spiegel voor te houden. En menig lach op te wekken. Ze treedt regelmatig op en werkt momenteel aan het verder uitbouwen van een liedjesprogramma waarmee ze in 2019 in een Haags theater wil staan. Naast haar solo-werk schrijft ze nummers met gitarist Febby Tasiran met wie ze ook regelmatig optreedt, o.a. met een repertoire van country/pop covers.

Alhoewel Lien is opgeleid als jurist, is zij al jaren met muziek bezig. Deze twee achtergronden combineert ze als lid van de Raad van Toezicht bij Prins 27 (Het Koorenhuis) in Den Haag. In 2018 is ze daarnaast gestart met een eigen coachingspraktijk (www.laatjeziencoaching.nl) voor persoonlijke ontwikkeling van hoger opgeleide professionals.

Wil je Lien boeken voor een optreden? Of kennismaken voor een coachingstraject? Mail haar dan op lien@laatjeziencoaching.nl