Lien

Lien Cornelissen – Kleinkunstenaar en Stembevrijder 

Lien schrijft Nederlandstalige kleinkunstige liedjes. In haar avondvullende liedjesprogramma ‘Ik kom hier niet weg met hippe sneakers’ vertelt ze over haar eigen verwonderingen over mensen en dagelijkse ervaringen. Daarbij schuwt ze ongemakkelijkheden niet. Met spitsvondige, rake en diepgaande teksten weet ze haar publiek te raken en een spiegel voor te houden. En menig lach op te wekken. Ze werkt samen met drummer en arrangeur Dylan Siemerink en bassist Peter Süoss in de formatie L I E N.  

.

Eind vorig jaar bracht ze haar debuut-EP uit. Een live akoestische opname van vier van haar nummers. Deze EP ‘Stilaan‘ is te beluisteren via alle streamingsdiensten en op cd te bestellen bij Lien.

Als stembevrijder begeleidt Lien anderen bij het leren kennen van hun eigen klank en het stilstaan bij wat er werkelijk in het moment aandacht vraagt. Zowel live als online. 

Wat ze er zelf over zegt:

“Stembevrijding gaat over jezelf laten zien zoals je bent.
Zeggen wat je wilt zeggen.
Voelen wat je daadwerkelijk voelt.
Woorden geven aan wat er in je speelt.
Ik ervaar het als bevrijdend.
Niets wegduwen of achterhouden voor jezelf.
Aanvaarden wat er is. 
In het moment.
En jezelf vrij voelen. 
In spreken, in zingen, in dansen, in het leven.
Via stembevrijding leer je beter te voelen en uiting te geven aan dat wat in je is.
Bij jezelf te komen.
En van daaruit te leven.” 

Lien is opgeleid als jurist en jaren als zodanig werkzaam geweest. Sinds 2017 geeft ze haar leven over een andere boeg gegooid en heeft ze ruimte gegeven aan dat wat al langere tijd om aandacht vroeg: haar liefde voor muziek, voor spel en een leven van binnenuit.  

Wil je Lien boeken voor een optreden? Of kennismaken voor een stembevrijdingssessie of workshop? Mail haar dan op lien@liencornelissen.nl
Of neem een kijkje op: www.liencornelissen.nl of www.laatjeziencoaching.nl