Nieuws

Wil je de Ammophila-Nieuws ontvangen?

Op deze pagina vindt u de aankomende activiteiten en de nieuwsbrief van het kunstenaarshuis. Via deze nieuwsbrief word u volledig op de hoogte gehouden van de activiteiten in het huis.

Actueel nieuws december 2020:

Kerstgroet Ammophila

Nieuws:

Veel activiteiten hebben we niet door kunnen laten gaan door de nieuwe verscherpte maatregelen rondom Corona en dat gaat ook gelden voor de maand december. Wel kunnen er online activiteiten plaatsvinden. Hieronder lees je er meer over.

Na de feestdagen extra aandacht voor jezelf:
op 1 en 2 januari stembevrijding XL met Lien.
Na de feestdagen extra aandacht voor jezelf.
Op 1 en 2 januari geef ik stembevrijding XL.
90 minuten niets hoeven.

Zijn in het moment.
Soms confronterend.
Regelmatig ook lachwekkend.
Tijdens de stembevrijding XL sta je stil. Stil bij alles wat er in jou leeft. Ik begeleid je hierbij. Bij stil zijn, bij het voelen van je lichaam en het ervaren van jouw klank. Zodat je je vrijer gaat voelen om jezelf te uiten.
Speciaal om het nieuwe jaar goed te beginnen, geef ik deze sessie op 1 januari en 2 januari, live in Scheveningen. Per dag kan ik 2 sessies geven. Het tijdstip bepalen we in overleg.
Een stembevrijding XL van 90 minuten is € 90,- (incl. BTW)


Online live experience met Lien op 11 januari 20.00 uur
Kleinkunstenaar en stembevrijder Lien neemt je in een online experience mee in haar persoonlijke verhaal.
Van opnieuw beginnen. Van terecht komen in een wereld waar je de taal niet spreekt en het gaan volgen van je passie. Wat kwam zij hierin tegen? 
En natuurlijk speelt ze liedjes tijdens de experience, zoals dat lied over haar pensioen of over het wel of niet hebben van een kinderwens. En ze vertelt erover.
Dichterbij kun je niet komen.
Een blik achter de schermen. Ook vertelt ze over hoe het is om liedjes te schrijven. Hoe het in zijn werk gaat, wat erbij komt kijken. Luchtig legt ze sociale ongemakken op tafel. Het is een uur van het ontdekken van je eigen vrijheid. Via stembevrijding laat ze je ervaren hoe het is om uit je comfortzone te gaan.
Begin maar alvast met zuchten…
Een experience vol openheid én humor. Enig ongemak is inbegrepen.

Tickets zijn € 10,- en die kun je hier boeken via de pagina van Seats on Stage.